KOGA JE TO LUNA VOLELA PRE SLOBE I MARKA? Ozbiljan dasa se STIDEO veze sa njom: Tada je BALKAN BRUJAO o njima
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE REALNO OVO?

KOGA JE TO LUNA VOLELA PRE SLOBE I MARKA? Ozbiljan dasa se STIDEO veze sa njom: Tada je BALKAN BRUJAO o njima

Miljković je u pritvoru proveo 48h, a juče je nakon višečasovnog ispitivanja pušten.

Objavljeno:

Suprug Lune Đogani, Marko Miljković nedavno se našao u centru skandala zbog svađe sa komšijama, zbog čega je bio i priveden.

Miljković je u pritvoru proveo 48h, a juče je nakon višečasovnog ispitivanja pušten.

I bivši dečko Lune Đogani, Sloba Radanović dao je svoj komentar na celu situaciju, a malo ko zna da je ozbiljnog frajera Luna volela pre Marka i Slobe.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Pobednica "Zadruge", Luna Đogani sa suprugom Markom Miljkovićem ima dve ćerke, a dok je učestvovala u "Zadruzi" često je pominjala bivšeg dečka Srđana Sarića.

Đoganijeva je tada tvrdila da su ona i Srđan bili u ozbiljnoj vezi, a onda se oglasio on i naveo da je njihova veza bila "kratka, neformalna i da nije vredna pomena".

- Izbegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija. Međutim, kako se nastavlja sa iznošenjem neistina, odlučio sam da na ovaj način demantujem sve što je učesnica rijalitija izjavila, a vezano je za mene, iz razloga što izrečene neistine ugrožavaju i narušavaju moj lični mir i profesionalni status. Moj odnos sa učesnicom rijalitija nije vremenski trajao onoliko koliko učesnica izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima - rekao je Srđan.

1 / 5 Foto: © ATA Images, Petar Aleksić

- Veza sa učesnicom rijalitija se desila, kada sam na moju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom devojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu, što ukazuje da učesnica rijalitija i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrednoj vezi, da nismo planirali budućnost, kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze - rekao je tada Sarić.

Kako se može videti na njegovom Instagramu, Sarić uživa u luksuzu. Uvek je doteran i sređen, a vozi i skupe automobile.

Podsetimo, Luna Đogani je ostala upamćena po turbulentnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem, zbog koje je bila razapeta na stub srama, a u drugoj sezoni "Zadruge" uplovila je u emotivni odnos sa Markom Miljkovićem sa kojim ima dve ćerke.

Bonus video:

49:58

REDAKCIJA 16.05.2024. 3. DEO

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.